© verhuur stacaravans zeeberm 2013 smartphone versie
Model “PARADISE” is uitgerust met drie slaapkamers; ideaal voor grotere gezinnen of nieuw samengestelde gezinnen. Ook kleinere gezinnen huren bij voorkeur een drie slaapkamer stacaravan. Sommigen vinden het belangrijk dat hun kinderen beide in een aparte kamer slapen.
Er is een leefruimte met een open keuken en een zit/eethoek. De chalets hebben een badkamer met een douche en een wastafel. Zij beschikken over een aparte toilet ruimte.
Al onze chalets zijn compleet ingericht: in de slaapkamers zijn hoofdkussens en dekbedden aanwezig. In de keuken een magnetron, koffiezetapparaat, koelkast, 4 – pits gasfornuis, (*) gasoven met grill (* niet beschikbaar in model Sensation), een volledige pannenset, eet- en koffieservies en bestek. In de leefruimte een televisie inclusief een telenet decoder met +/- 65 kanalen.  De tuin is uitgerust met een tuintafel en stoelen. Internet Een belangrijke rol in de dagelijkse bezigheden, ook tijdens de vakantie is dit mogelijk met het wifi netwerk  van verblijfpark zeeberm. Zo kunt u comfortabel internetten vanuit uw chalet en blijft u tijdens uw vakantie op de hoogte van e-mail en sociale media. Tarieven ter plaatse op kantoor of via de login pagina; betalen met paypal of creditcard is hier mogelijk.
Verhuur Stacaravans Zeeberm biedt u de keuze uit verschillende typen chalets. !!! Al onze chalets zijn uitgerust zonder tapijt !!!
Paradise Ibiza duo
Huur een stacaravan en geniet van uw vakantie in alle rust
Ibiza duo2016
Paradise 2013
Santafe duo 2016
Santafe duo Nirvana quattro
Nirvana quattro 2017
Model Paradise is geschikt voor maximum 6 volwassen personen
Model Ibiza duo is geschikt voor maximum 4 volwassenen.
Model Santafe duo is geschikt voor maximum 4 volwassen personen
Model Nirvana quattro is geschikt voor maximum 6 volwassenen + 2  kinderen.
Ons twee slaapkamer model Santafe duo en Ibiza duo hebben een leefruimte met een open keuken en een zit/eethoek een badkamer met een douche en een wastafel en beschikken over een aparte toilet ruimte.
Ons vier slaapkamer model Nirvana quattro heeft een leefruimte met een open keuken en een zit/eethoek en een badkamer met een douche en een wastafel en beschikt over een aparte toilet ruimte.
Tarieven & Beschikbaarheid Welkom Stacaravans Zeeberm Vakantie of een weekendje er tussenuit Home Onze stacaravans Tarieven Voor de kinderen Alg. info Omgeving met tent of trekcaravan op vakantie Onze stacaravans